Wednesday, February 8, 2023

Ovatko Residence Cinema -vahvistimet tai esivahvistimet välttämättömiä?

Tarjolla on paljon vähemmän tunnettuja osia, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä ensiluokkaisen kotielokuvateatteritunnelman kehittämiseksi. Muutamat näistä osista koostuvat audiolaitteista, kuten kotiteatterivahvistimesta tai raja-audio AV-esivahvistimet. Älä hämmenny, jos et tunne näitä räätälöityjä kotiteatterielementtejä. Alta löydät kuvaukset molemmista ja siitä, miten voit löytää nautintojärjestelmääsi sopivan kotiteatterin esivahvistimen ja vahvistimen.

Rajaäänen esivahvistin ja asuinpaikan elokuvateatterivahvistin, vaikka ne ovat vertailukelpoisia, ovat 2 erilaista elementtiä eräästä tekijästä. Seuraavassa on yksityiskohtia näistä osista, jotka auttavat sinua saamaan paljon paremman ymmärryksen siitä, mitä kukin tekee ja myös tarkalleen, miten ne toimivat yhdessä.

Surround-äänen esivahvistin

Kuten nimestä käy ilmi, surround-äänen esivahvistimen tehtävänä on toimia A/V-vastaanottimeen tulevien audiosignaalien ensimmäisenä vahvistimena. Tämä mahdollistaa sen, että vahvistimella tai tehovahvistimella (kuten se myös tunnistetaan) on paljon vähemmän työtä saadakseen ääniasteen haluamaasi pisteeseen. Käyttämällä sellaista järjestelmässäsi saat myös ylimääräisen hallintapisteen, jonka avulla voit tehdä pieniä säätöjä äänen huippulaatuun, jotta voit tehdä mitä ikinä haluatkin.

Residence Theater vahvistin

Kotiteatteri vahvistin oli myös alun perin vain osa A/V-vastaanotinta. Kun mukautettujen elementtien käyttö alkoi kasvattaa suosiotaan, vahvistin oli yksi ensimmäisistä kappaleista, jotka erotettiin. Erillinen vahvistin mahdollistaa paljon paremman hallinnan äänenvoimakkuuden ja selkeyden suhteen, kun se yhdistetään esivahvistimeen. Sen avulla voit varmasti räätälöidä äänikokemuksesi sen huoneen tai niiden huoneiden suunnittelun mukaan, jotka järjestelmäsi kattaa.

Kuten aiemmin on käsitelty, kotiteatterivahvistinta kutsutaan joskus tehovahvistimeksi, koska se saa virtansa erikseen sen sijaan, että se jakaisi tehonsa A/V-vastaanottimen muiden osien kanssa. Kun vahvistimelle lähetetään äänitietoa A/V-vastaanottimesta tai muista dekoodereista, se lähetetään erilaisina ääniverkkoina, joita vahvistetaan erikseen. Tiettyjä vahvistustasoja voidaan muuttaa itse vahvistimessa, jolloin voit “muokata” valmistustuloksia korostamaan äänen tiettyjä huippuominaisuuksia, joista pidät ja jotka sopivat parhaiten yhteen kotisi akustiikan kanssa. Audio-osien toimittajat, kuten PSB, pyrkivät koostumaan mahdollisimman monista vaihtoehdoista äänen räätälöintiin, jotka vaihtelevat perustavanlaatuisista grafiikan ekvalisaattoreista ja määrän säätimistä digitaalisiin äänivaikutteisiin, bassoa parantavaan tekniikkaan ja kykyyn jäljitellä laajempaa sarjaa ääniä yksityisistä kaiuttimista, jotta voit hallita paljon paremmin sitä, miten kotielokuvajärjestelmäsi toistaa ääntä.

Harkitse näiden elementtien ostamista, jos olet tekemässä suurta kotielokuvateatteritilaa tai valmistautumassa monimutkaiseen teatterisuunnitteluun. Kun nämä kaksi elementtiä on asennettu ja tekevät yhteistyötä, sinulla on varmasti suurempi äänenvoimakkuuden hallinta, paljon parempi äänen huippulaatu ja selkeys sekä optimaalinen järjestelmä, jolla voit tehdä lisäkustomointisäätöjä. Henkilökohtainen kotiteatterin asentaja voi antaa sinulle erityisiä tietoja vahvistintarpeistasi, jos olet epävarma siitä, sopivatko nämä kohteet teatteriisi.

Related Post

Latest Post